Fasole verde pastai la crok pot
Fasole verde pastai la crok pot. Punem in vasul ceramic ceapa tocata, usturoiul pisat si ghimbirul tocat foarte fin. Asezonam cu sare, piper, adaugam uleiul, apoi supa de legume.
Prea cald sa aprindem aragazul? Dar trebuie sa gatim ceva pentru familie, asa ca apelam la apartul de gatit slow cook „Crock Pot”, ce va avea grija ca fasolea verde sa fie bine pregatita, gustoasa, mentinuta calda chiar si dupa 4 ore de la terminarea programului setat, numai buna de mancat. Eu am folosit-o pe post de garnitura langa o friptura de pui, dar merge servita si simpla.
INGREDIENTE:
(pentru 2-3 portii)
700 g fasole pastai
500 ml supa clara de legume (poate fi supa de pui)
1 ceapa mare tocata
3 linguri ulei
2 catei usturoi pisati
1/2 lingurita ghimbir tocat marunt
sare
piper
1/2 legatura patrunjel verde
PREPARARE:
Punem in vasul ceramic ceapa tocata, usturoiul pisat si ghimbirul tocat foarte fin. Asezonam cu sare, piper, adaugam uleiul, apoi supa de legume.
Punem fasolea spalata si curatata in vas, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe temperatura “High” pentru 4 ore si 30 minute, astfel incat fasolea noastra se va gati incet si va fi putin frageda (nu se va inmuia excesiv), gustoasa si aromata.
Cand este gata adaugam patrunjelul proaspat tocat si amestecam usor.
Simplu si bun! Pofta buna!