Fasole verde pastai la crok pot

15 iulie 2015Diva in Bucatarie

Fasole verde pastai la crok pot. Punem in vasul ceramic ceapa tocata, usturoiul pisat si ghimbirul tocat foarte fin. Asezonam cu sare, piper, adaugam uleiul, apoi supa de legume.

Prea cald sa aprindem aragazul? Dar trebuie sa gatim ceva pentru familie, asa ca apelam la apartul de gatit slow cook „Crock Pot”, ce va avea grija ca fasolea verde sa fie bine pregatita, gustoasa, mentinuta calda chiar si dupa 4 ore de la terminarea programului setat, numai buna de mancat. Eu am folosit-o pe post de garnitura langa o friptura de pui, dar merge servita si simpla.

INGREDIENTE:

(pentru 2-3 portii)

700 g fasole pastai

500 ml supa clara de legume (poate fi supa de pui)

1 ceapa mare tocata

3 linguri ulei

2 catei usturoi pisati

1/2 lingurita ghimbir tocat marunt

sare

piper

1/2 legatura patrunjel verde

PREPARARE:

Punem in vasul ceramic ceapa tocata, usturoiul pisat si ghimbirul tocat foarte fin. Asezonam cu sare, piper, adaugam uleiul, apoi supa de legume.

fasole-verde-la-crock-pot-1fasole-verde-la-crock-pot-2

Punem fasolea spalata si curatata in vas, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe temperatura “High” pentru 4 ore si 30 minute, astfel incat fasolea noastra se va gati incet si  va fi putin frageda (nu se va inmuia excesiv), gustoasa si aromata.

fasole-verde-la-crock-pot-3fasole-verde-la-crock-pot-4

Cand este gata adaugam patrunjelul proaspat tocat si amestecam usor.

Simplu si bun! Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *