Sparanghel verde sote cu sunca si parmezan

19 mai 2015Diva in Bucatarie

Sparanghel verde sote cu sunca si parmezan. Sparanghel sotat cu sunca si parmezan sau cina ultra rapida, rasfatul meu din aceasta seara!

Sparanghel sotat cu sunca si parmezan sau cina ultra rapida, rasfatul meu din aceasta seara!

INGREDIENTE:

300 g sparanghel verde

1 lingura unt

2 linguri ulei

2 felii sunca Praga

1 lingura varfuita parmezan ras mare

2 linguri parmesan ras fin

sare

piper proaspat macinat

PREPARARE:

Topim untul in uleiul incins, apoi adaugam sparanghelul curatat, asa cum am aratat aici.

sparanghel-prajit-a1

Sotam sparanghelul la foc mic 8 minute, intorcandu-l astfel incat sa fie facut uniform, apoi il scoatem si presaram sare, piper proaspat macinat si parmezanul ras fin. La final trebuie sa fie al-dente, avem grija sa nu fie moale.

Punem in tigaie sunca taiata cuburi mici si o rumenim, apoi o scoatem si o punem peste sparanghel.

Presaram si pramezanul ras mare si mancam.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *