Sparanghel verde sote cu sunca si parmezan
Sparanghel verde sote cu sunca si parmezan. Sparanghel sotat cu sunca si parmezan sau cina ultra rapida, rasfatul meu din aceasta seara!
Sparanghel sotat cu sunca si parmezan sau cina ultra rapida, rasfatul meu din aceasta seara!
INGREDIENTE:
300 g sparanghel verde
1 lingura unt
2 linguri ulei
2 felii sunca Praga
1 lingura varfuita parmezan ras mare
2 linguri parmesan ras fin
sare
piper proaspat macinat
PREPARARE:
Topim untul in uleiul incins, apoi adaugam sparanghelul curatat, asa cum am aratat aici.
Sotam sparanghelul la foc mic 8 minute, intorcandu-l astfel incat sa fie facut uniform, apoi il scoatem si presaram sare, piper proaspat macinat si parmezanul ras fin. La final trebuie sa fie al-dente, avem grija sa nu fie moale.
Punem in tigaie sunca taiata cuburi mici si o rumenim, apoi o scoatem si o punem peste sparanghel.
Presaram si pramezanul ras mare si mancam.
Pofta buna!