Sparanghel verde sote cu sunca si parmezan
Sparanghel verde sote

Sparanghel sotat cu sunca si parmezan sau cina ultra rapida, rasfatul meu din aceasta seara!
INGREDIENTE:
300 g sparanghel verde
1 lingura unt
2 linguri ulei
2 felii sunca Praga
1 lingura varfuita parmezan ras mare
2 linguri parmesan ras fin
sare
piper proaspat macinat
PREPARARE:
Topim untul in uleiul incins, apoi adaugam sparanghelul curatat, asa cum am aratat aici.
Sotam sparanghelul la foc mic 8 minute, intorcandu-l astfel incat sa fie facut uniform, apoi il scoatem si presaram sare, piper proaspat macinat si parmezanul ras fin. La final trebuie sa fie al-dente, avem grija sa nu fie moale.
Punem in tigaie sunca taiata cuburi mici si o rumenim, apoi o scoatem si o punem peste sparanghel.
Presaram si pramezanul ras mare si mancam.
Pofta buna!
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube.