RETETE RECENTE

SPARANGHEL VERDE SOTE CU SUNCA SI PARMEZAN

mai 19, 2015 | CATEGORIA

sparanghel-sote-cu-sunca-si-parmezan-a

Sparanghel sotat cu sunca si parmezan sau cina ultra rapida, rasfatul meu din aceasta seara!

INGREDIENTE:

300 g sparanghel verde

1 lingura unt

2 linguri ulei

2 felii sunca Praga

1 lingura varfuita parmezan ras mare

2 linguri parmesan ras fin

sare

piper proaspat macinat

PREPARARE:

Topim untul in uleiul incins, apoi adaugam sparanghelul curatat, asa cum am aratat aici.

sparanghel-prajit-a1

Sotam sparanghelul la foc mic 8 minute, intorcandu-l astfel incat sa fie facut uniform, apoi il scoatem si presaram sare, piper proaspat macinat si parmezanul ras fin. La final trebuie sa fie al-dente, avem grija sa nu fie moale.

Punem in tigaie sunca taiata cuburi mici si o rumenim, apoi o scoatem si o punem peste sparanghel.

Presaram si pramezanul ras mare si mancam.

Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *