Fursecuri cu morcovi
Fursecuri cu morcovi
Fursecuri cu morcovi
INGREDIENTE:
(pentru 24 buc)
100 g unt
1 ou
100 g zahar
1 plic zahar vanilat
150 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita rom
1 praf scortisoara
2 linguri migdale macinate
120 g morcovi rasi fin
Pentru decor:
24 alune de padure
Cum faci Fursecuri cu morcovi:
Mixam untul cu zaharul si zahar vanilat pana devin o crema apoi incorporam oul si aromam aluatul cu rom.
Adaugam faina amestecata cu praf de copt, migdale macinate si scortisoara, iar la final morcovul ras.
Punem cate o lingurita varfuita din aluat in tava tapetata cu hartie de copt, iar in varf punem cate o aluna de padure. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 15 minute, apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.
Le servim simple sau pudrate cu zahar.
Pofta buna!
Pentru mai multe retete in format video te poti abona la canalul de YouTube.
O singura data am facut un chec cu morcov, tare bun a fost. Cred ca si aceste fursecuri sunt bune!
Faina este trecută de două ori în ingrediente, ambele dăți 150g. Este 300 sau 150?
150 g multumesc pentru atentionare!