INGREDIENTE:
(pentru 24 buc)
100 g unt
1 ou
100 g zahar
1 plic zahar vanilat
150 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita rom
1 praf scortisoara
2 linguri migdale macinate
120 g morcovi rasi fin
Pentru decor:
24 alune de padure
PREPARARE:
Mixam untul cu zaharul si zahar vanilat pana devin o crema apoi incorporam oul si aromam aluatul cu rom.
Adaugam faina amestecata cu praf de copt, migdale macinate si scortisoara, iar la final morcovul ras.
Punem cate o lingurita varfuita din aluat in tava tapetata cu hartie de copt, iar in varf punem cate o aluna de padure. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 15 minute, apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.
Le servim simple sau pudrate cu zahar.
Pofta buna!
Comentarii
O singura data am facut un chec cu morcov, tare bun a fost. Cred ca si aceste fursecuri sunt bune!
Faina este trecută de două ori în ingrediente, ambele dăți 150g. Este 300 sau 150?
150 g multumesc pentru atentionare!