fbpx

RETETE RECENTE

CLATITE DE POST

March 21, 2015 | CATEGORIA

clatite-de-post

INGREDIENTE:

(6-8 bucati, in functie de marimea tigaii)

1 cana faina

1 praf sare

1 lingurita coaja rasa portocala (foarte fin)

1 varf cutit bicarbonat

100 ml lapte

120 apa minerala

1 lingura zahar pudra

1 plic zahar vanilat

ulei pentru prajit

PREPARARE:

clatite-de-post-1

Amestecam intr-un vas ingredientele solide: faina, un praf sare, un varf cutit bicarbonat, coaja rasa de portocala, zahar pudra si zahar vanilat, apoi adaugam laptele de soia si apa minerala. Trebuie sa obtinem o compozitie e acre onsistenta smantanii subtiri. Ungem tigaia cu foarte putin ulei pe fund, punem aluat astfel inat sa acoperim in strat foarte subtire fundul tigaii si coacem clatitele pana se rumenesc usor pe ambele parti.

clatite-de-post-2

Le mancam cu dulceata, sos de fructe sau fructe caramelizate.

Pofta buna!

 

Multumesc, draga mea, Ioana pentru poza!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *