Seminariile Sun Talks revin în martie, la Sun Plaza

19 martie 2015Diva in Bucatarie

Seminariile Sun Talks revin în martie, la Sun Plaza

Martie este luna in care femeile sunt rasfatatele tuturor, iar cele care viziteaza Sun Plaza Shopping Center sunt cele mai avantajate. Pentru ca doar aici au loc seminariile Sun Talks, unde doamnele şi domnişoarele sunt invitate să-şi redescopere feminitatea şi să-şi revitalizeze sănătatea, cu ajutorul si sub indrumarea specialiştilor, din domeniile coaching şi nutriţie.

Participarea la seminarii este gratuită, iar înscrierile se fac prin aplicaţia dedicată de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center:  

Femeile pasionate de stilurile revolutionare de alimentatie pot lua parte la cel de-al doilea seminar Sun Talks este dedicat alimentaţiei raw vegane, care va fi suţinut de Ligia Pop, raw food chef şi liderul comunităţii raw vegane din România. Pe 28 martie 2015, de la ora 12:00, la seminarul “Raw Food – primii paşi spre un stil de viaţă mai sănătoasa”, doamnele si domnisoarele vor afla si vor putea intelege ce inseamna  alimentaţia raw vegană, care aduce beneficii uluitoare de sănătate. Ca sa le convinga in plus, Ligia Pop va susţine şi o demonstraţie culinară, în care va distruge mitul reţetelor complicate, pregătind în timp real câteva preparate raw vegane delicioase.

Prin seminariile Sun Talks, ajunse la cea de-a treia ediţie, Sun Plaza Shopping Center doreşte să-şi răsplătească clienţii, oferindu-le o alternativă stimulativă şi constructivă pentru petrecerea timpului liber. Abordând teme actuale, precum cele mai noi trend-uri în modă şi frumuseţe, comunicarea în cuplu, parenting sau design interior, seminariile Sun Talks au înregistrat un real succes, cu peste 450 de participanţi din toate sectoarele capitalei.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *