Somon cu ciuperci si cascaval la cuptor
Somon cu ciuperci si cascaval la cuptor. O reteta simpla, foarte usor de pregatit – somon cu ciuperci si cascaval la cuptor- a devenit preferata fiului meu, asa ca de cele mai multe ori participa si el la pregatirea ei.
O reteta simpla, foarte usor de pregatit – somon cu ciuperci si cascaval la cuptor- a devenit preferata fiului meu, asa ca de cele mai multe ori participa si el la pregatirea ei.
Fara sa fie nevoie de cantitati exacte, iata de ce avem nevoie:
INGREDIENTE:
somon
sare de mare
piper
ciuperci
cascaval
ulei de masline (spray ar fi de preferat)
PREPARARE:
Presaram sare de mare si putin ulei de masline pe gratar si prajim somonul 4-5 minute pe fiecare parte (timpul depinde de cat de groasa este felia de peste). Avem grija sa condimentam pestele cu piper proaspat macinat.
Punem apoi feliile de somon pe o tava tapeteta cu hartie de copt, aranjam felii de ciuperci, apoi presaram cascaval ras.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru aproximativ 5 minute, sau pana se topeste cascavalul.
Simplu si bun!
Pofta buna!
Ma gasiti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.
Somon…….mmmm…….stii ca sunt fan peste asa ca o portie nu refuz.
Cu drag!
Chiar ca se face repede si mai e si nemaipomenit de gustos 🙂
DA!!