Paste picante cu suc de rosii si ciuperci

3 decembrie 2014Diva in Bucatarie

Paste cu suc de rosii si ciuperci.

Un nou ambalaj, aceleasi si totusi altele… Pastele Baneasa sunt acum pregatite din grau dur, devenind mult mai nutritive, aducand un aport de fibre si minerale.

Alte retete de paste cu suc de rosii:

  1. spaghetti integrale cu suc de rosii
  2. alla sorentina

Ingrediente:

200 g paste

3 linguri ulei

1 catel mare usturoi

1 ardei iute

o ceapa mare

200 g ciuperci

400 g rosii decojite sau cuburi

50 ml ketchup (sau sos de rosii cu ardei)

1/2 lingurita oregano

1 lingurita zahar

sare

piper

frunze busuioc pentru servit

Mod de preparare paste picante cu suc de rosii si ciuperci:

Pastele Baneasa au nu doar un nou ambalaj ci si o noua reteta de pregatire cu grau dur, asa ca pregatim paste de o calitate superioara.

paste-1

Calim in ulei usturoiul taiat in felii si ardeiul iute taiat felii. Cand incepe sa devina auriu le scoatem din tigaie, pastrand ardeiul pentru mai tarziu.

paste-2

In acest ulei calim ceapa tocata marunt.

paste-3

Adaugam si ciupercile feliate si continuam sa calim la foc mic.

paste-4

Adaugam rosiile pasate, ketchup-ul, zaharul, sarea si piperul, oregano si ardeiul iute calit anterior.

paste-5

Lasam la foc mic pana sosul prinde consistenta.

paste-6

Punem pastele fierte, scurse si clatite cu apa rece peste sosul de rosii cu ciuperci, amestecam pana se omogenizeaza, apoi putem manca.

paste-7

Minunate!!!

paste-cu-sos-de-rosii-si-ciuperci-0

Pofta buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *