Paste picante cu suc de rosii si ciuperci
Paste cu suc de rosii si ciuperci.
Un nou ambalaj, aceleasi si totusi altele… Pastele Baneasa sunt acum pregatite din grau dur, devenind mult mai nutritive, aducand un aport de fibre si minerale.
Alte retete de paste cu suc de rosii:
Ingrediente:
200 g paste
3 linguri ulei
1 catel mare usturoi
1 ardei iute
o ceapa mare
200 g ciuperci
400 g rosii decojite sau cuburi
50 ml ketchup (sau sos de rosii cu ardei)
1/2 lingurita oregano
1 lingurita zahar
sare
piper
frunze busuioc pentru servit
Mod de preparare paste picante cu suc de rosii si ciuperci:
Pastele Baneasa au nu doar un nou ambalaj ci si o noua reteta de pregatire cu grau dur, asa ca pregatim paste de o calitate superioara.
Calim in ulei usturoiul taiat in felii si ardeiul iute taiat felii. Cand incepe sa devina auriu le scoatem din tigaie, pastrand ardeiul pentru mai tarziu.
In acest ulei calim ceapa tocata marunt.
Adaugam si ciupercile feliate si continuam sa calim la foc mic.
Adaugam rosiile pasate, ketchup-ul, zaharul, sarea si piperul, oregano si ardeiul iute calit anterior.
Lasam la foc mic pana sosul prinde consistenta.
Punem pastele fierte, scurse si clatite cu apa rece peste sosul de rosii cu ciuperci, amestecam pana se omogenizeaza, apoi putem manca.
Minunate!!!
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
Un preparat excelent! Ador pastele cu sos de rosii. Si, de cand am descoperit pastele din grau dur, nu-mi lipsesc din casa 🙂