INGREDIENTE:
1 conopida medie
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
5 linguri ulei palmier
1 lingurita ghimbir ras
2 catei usturoi pisati
1 lingura sos soia
100 g pesmet
sare
piper Sichuan
PREPARARE:
Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare. O fierbem in jur de 8 minute, dar verificam codita data este fiarta astfel incat sa nu fie prea moale. O scoatem si o scurgem de apa.
Calim ardeii grasi taiati in cuburi de marime medie in 2 linguri ulei.
Adaugam ghimbirul ras, usturoiul pisat si sosul de soia si mai calim maxim 1 minut.
Taiem buchetele foarte mari de conopida in jumatate, le saram putin, le tavalim prin pesmet, apoi le calim in restul de ulei pana se rumenesc usor.
Punem conopida rumenita peste ardei, amestecam totul si gata! Nu trebuie decat sa presaram putin piper Sichuan si salata noastra poate fi savurata.
Pofta buna!