Smochine proaspete cu prosciutto

24 septembrie 2014Diva in Bucatarie

Smochine proaspete cu prosciutto. Am intalnit de multe ori la mese festive platouri cu prosciutto melone. Am schimbat pepenele cu smochine si rezultatul a fost pe masura asteptarilor! Minunat!!!

Am intalnit de multe ori la mese festive platouri cu prosciutto melone. Am schimbat pepenele cu smochine si rezultatul a fost pe masura asteptarilor! Minunat!!!

Pentru a pregati acest aperitiv nu trebuie decat sa crestam smochinele si le umplem cu o felie de prosciutto rasucita sau putem sa le taiem in sferturi si sa invelim fiecare bucatica in prosciutto.

Pentru un plus de rafinament putem adauga bucatele de camembert.

Pe cat de simplu pe atat de bun!

English version

We often see as starters plates of prosciutto with melone. I changed melone with fig and the result was as I expected! Great!!!

To prepare this appetizer you just need to grow figs and fill them with a slice of prosciutto twisted or you can cut them into quarters and wrap each piece in prosciutto.

For more refinement you can add pieces of camembert.

As simple as it is good!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *