Smochine proaspete cu frisca, ricotta, miere si nuca
Smochine proaspete cu frisca, ricotta, miere si nuca. Smochine proaspete umplute cu o crema din frisca si ricotta, putina nuca si miere de albine sunt deliciul maxim ce ti-l poti dori pentru a te rasfata cand ai pofta de ceva dulce.
Smochine proaspete umplute cu o crema din frisca si ricotta, putina nuca si miere de albine sunt deliciul maxim ce ti-l poti dori pentru a te rasfata cand ai pofta de ceva dulce.
INGREDIENTE:
6 smochine proaspete
3 lingurite ricotta
4-5 linguri frisca batuta
6 linguri nuci tocate
miere de albine
PREPARARE:
Amestecam intr-un bol frisca cu ricotta. Cu un cutit subtire si ascutit crestam smochinele in 4 astfel incat sa putem sa le umplem cu crema de frisca si ricotta. Inmuiem smochinele in miere de albine, le tapetam cu nuca tocata, apoi le punem pe platou. Peste fiecare smochina mai punem o lingura de miere si servim.
Pofta buna!
Cred ca sunt o minunatie! Te pup, Cristina!
Multumesc!