Salata de muraturi

23 septembrie 2014Diva in Bucatarie

Salata de muraturi. Spalam legumele sub jet de apa, apoi le tocam cuburi, iar conopida o rupem in buchetele mai mici.

Aceasta salata de muraturi este se face usor si este gustoasa. Un gust dulce acrisor pentru un mix de conopida, gogosari, telina, gogonele, ardei kapia si morcovi reprezinta formula perfecta langa o friptura in sezonul rece.

INGREDIENTE:

1 kg gogosari

1 kg ardei kapia

1 kg gogonele

0.750 kg morcovi

1 telina medie

1 conopida

400 g zahar

400 ml otet

sare

piper

2 plicuri conservant

PREPARARE:

Spalam legumele sub jet de apa, apoi le tocam cuburi, iar conopida o rupem in buchetele mai mici.

salata-de-muraturi-1

Le punem intr-o oala mare, adaugam zaharul, sarea, piperul, otetul si amestecam bine pentru ca acestea sa lase zeama.

salata-de-muraturi-2

A doua zi adaugam 2 plicuri de conservant, amestecam si punem salata in borcane pe care le sigilam.

Le pastram la loc rece o luna, apoi putem manca.

salata-de-muraturi-0

Sa va fie de folos!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *