Spaghetti baneasa aglio, olio e peperoncini cu broccoli

21 august 2014Diva in Bucatarie

Spaghetti baneasa aglio, olio e peperoncini cu broccoli. Pregatim ingredientele la indemana astfel incat pregatirea spaghetelor sa fie rapida, caci nu vrem sa stam prea mult in bucatarie.

O reteta clasica de spaghetti cu ulei de masline, usturoi si ardei iute imbuntataita cu broccoli pentru un plus de vitamine nu poate decat sa ne incante papilele gustative. Se pregateste rapid si este irezistibila!

INGREDIENTE:

(pentru 2 portii)

200 g Spaghetti Baneasa

4 linguri ulei de masline

1 ardei iute

2 catei usturoi

250 g broccoli

sare

piper proaspat macinat

parmezan ras pentru servit

Timp de pregatire: 10 minute

Timp de gatire: 10 minute

PREPARARE:

Pregatim ingredientele la indemana astfel incat pregatirea spaghetelor sa fie rapida, caci nu vrem sa stam prea mult in bucatarie.

spaghetti-aglio,-olio-e-peperoncioni-cu-broccoli-1

Punem la fiert intr-o oala apa cu sare pentru paste si in alta oala mai mica apa cu sare pentru broccoli. Fierbem buchetelele de broccoli 3 minute, le scurgem si le clatim cu un jet de apa rece.

spaghetti-aglio,-olio-e-peperoncioni-cu-broccoli-2

Cat timp se fierb pastele incingem uleiul de masline intr-o tigaie si calim la foc mic ardeiul si usturoiul tocate.

spaghetti-aglio,-olio-e-peperoncioni-cu-broccoli-3

Avem grija sa nu ardem usturoiul, caci devine amar. Punem broccoli peste ardei si usturoi si mai calim putin.

spaghetti-aglio,-olio-e-peperoncioni-cu-broccoli-4

Scurgem pastele fierte conform instructiunilor de pe pachet apoi le punem in tigaie peste broccoli cu ardei si usturoi si amestecam bine, astfel incat toate sa fie acoperite de uleiul aromat.

spaghetti-aglio,-olio-e-peperoncioni-cu-broccoli-5

Servim spaghetti aglio, olio e peperoncini cu broccoli imediat, adaugand piper proaspat macinat si putin parmezan ras.

spaghete-aglio,-olio-e-peperoncioni-cu-broccoli-f

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *