In vacanta nu prea ai timp de gatit, dar un desert la pahar cu zmeura si mascarpone se pregateste in maxim 15 minute. In concluzie ii putem rasfata pe cei dragi cu ceva delicios, ultra rapid si usor de facut.
INGREDIENTE:
(pentru 4 portii)
150 g zmeura
250 g mascarpone
4 lingurite zahar pudra
150 ml frisca
1 plic zahar vanilat
8-10 piscoturi
150 ml lapte
2 linguri cafea tare
2 linguri lichior ciocolata alba
ciocolata rasa pentru decor
PREPARARE:
Mixam mascarpone cu zaharul pudra.
Separat batem frisca tare cu zaharul vanilat, apoi o amestecam cu mascarpone.
Intr-un castron amestecam laptele cu cafea si lichior de ciocolata alba. Inmuiem piscoturile taiate pe masura paharelor doar cat le scufundam si le scoatem imediat. Aranjam in pahare straturi de piscoturi, zmeura si crema de mascarpone pana terminam ingredientele.
Decoram cu ciocolata rasa si o zmeura si lasam paharele la rece pentru o ora.
Simplu si delicios!
Yammy!
Iata cat de apetisant este desertul pregatit de Ioana Capa.
Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.
Ma gasiti si pe Instagram – daca apasati aici.
Va invit si in grupul Gatesc cu prietenii – Retete gustoase.
Minunat! O s-o fac și eu. Pupici!
Te pup!
Arata extraordinar si cred ca este un desert usor! Cu prima ocazie o sa fac si eu pentru ai mei. :))
Multumesc!
L-am facut in weekend..este delicios!! ;-)..Merita incercat!!