Supa de legume cu fidea cuiburi
Supa de legume cu fidea cuiburi. Calim in ulei morcovii si prazul taiate felii si ardeiul tocat cubulete mici.

O supa de vara doar cu legume de sezon pe care le-am cules din gradina este cu siguranta una din cele mai gustoase. Incercati sa profitati la maxim de tot ce va ofera acest sezon pentru mancaruri pline de savoare.
INGREDIENTE:
1 pachet fidea cuiburi Baneasa 200g – fara ou
1 zucchini mediu
3-4 morcovi medii
1/2 ardei gras verde
1 praz mic (doar partea alba)
1 felie telina
1 mana pastai de fasole verde
1/2 conopida mica
1 catel de usturoi
sare
1/4 lingurita boabe de piper
2 linguri ulei
1 crenguta cimbru
patrunjel verde pentru servit
PREPARARE:
Calim in ulei morcovii si prazul taiate felii si ardeiul tocat cubulete mici.
Stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba pret de 10 minute. Adaugam dovlevcelul tocat cuburi, telina, fasolea pastai taiata in cuburi medii, usturoiul, boabele de piper si o crenguta de cimbru, completam cu 1.2-1.5 l apa si lasam sa fiarba inca 15 minute. Dupa acest interval adaugam conopida desfacuta in buchetele mici, sare si lasam sa fiarba pana sunt fierte toate legumele.
Cand supa este gata punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
Le scurgem de apa, le clatim sub jet de apa rece, apoi punem cate un cuib de fidea in fiecare castron cu supa. Presaram patrunjel verde si ii putem servi pe cei dragi cu una din cele mai bune supe cu legume. 😉
Pofta buna!
Delicioasa supa!!
Multumesc!
Arata nemaipomenit! Chiar mi-e pofta de asa o supa 😀
😉
Colorata si sigur delicioasa! 🙂
Multumesc!
Foarte frumoasa și gustoasa
Multumesc!