Pasta de naut cu ciuperci
Pasta de naut cu ciuperci. Pentru aceasta reteta am ales conservele sanatoase de la Sun Food, in care nu se gasesc conservanti.

INGREDIENTE:
2 cepe medii
2 catei usturoi
2 linguri iaurt grecesc
1 lingurita pasta tahini
1 lingurita miere de albine
2 linguri suc lamaie
1/4 lingurita coaja rasa lamaie
boia de ardei picanta
sare
piper proaspat macinat
patrunjel verde
ulei de masline
PREPARARE:
Pentru aceasta reteta am ales conservele sanatoase de la Sun Food, in care nu se gasesc conservanti.
Tocam ceapa marunt si o calim in 2 linguri ulei. Cand devine sticloasa adaugam ciupercile tocate marunt, usturoiul pisat, boia iute, sare si piper.
Continuam sa calim la foc mic cateva minute. Scurgem intre timp si nautul. Punem intr-un robot sau mixer vertical boabele de naut, ceapa cu ciuperci, sucul si coaja de lamaie, iaurtul, tahini, mierea de albine, un praf de sare si piper proaspat macinat. Pastram cateva cubulete de ciuperci pentru decor.
Pasam pana obtinem o crema fina. Punem crema intr-un castron, decoram cu ulei de masline, ciupercile pastrate, boia de ardei si putin patrunjel verde tocat marunt.
Sa aveti pofta!
Super!
😉
cat de bine arata! Un hummus la un alt nivel, super 😉 Pupici
Multumesc, Poliana!
Excelenta !!! De savurat oricand si la orice ora !!!
🙂
Foarte gustoasa! Am facut-o fara pasta de tahini, dar e delicioasa oricum! Multumesc! 🙂
Multumesc!