Bulete de spanac cu branzeturi la cuptor
Bulete de spanac cu branzeturi la cuptor. Le servim imediat, sunt delicioase cu branzeturile calde, cascavalul care se intinde … Gustoase!
Pe post de gustare de sezon, aceste bulete de spanac cu branzeturi se „topesc” la propriu daca le servim imediat cand le scoatem din cuptor. Spanacul si branza se inteleg perfect, iar aceste bulete sunt cel mai sanatos si gustos aperitiv gustat in ultima perioada. Le ador!
INGREDIENTE:
200 g spanac congelat
1-2 linguri ulei de masline
1 catel usturoi
50 g crema de branza Philadelphia
50 g telemea de vaca
50 g cascaval taiat cuburi mici
2 oua
3-4 linguri faina
piper proaspat macinat
1 cana faina
1 cana pesmet
PREPARARE:
Tocam cat mai fin spanacul dezghetat si scurs bine . Calim 1 catel usturoi taiat pe jumatate pana devine auriu, apoi il scoatem si il aruncam. Punem spanacul in acest ulei si il calim la foc mic pana se evapora lichidul din el. Luam de foc, lasam sa raceasca apoi adaugam branzeturile, piper proaspat macinat, un ou si 3 linguri de faina, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Modelam cu palmele umede bilute pe care le dam prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20-25 minute sau pana se rumenesc putin.
Le servim imediat, sunt delicioase cu branzeturile calde, cascavalul care se intinde … Gustoase!
Arata extraordinar, felicitari pentru idee 🙂
Multumesc!