Moristi cu rahat
Moristi cu rahat. Punem moristile in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 205°C timp de aproximativ 15 minute.
INGREDIENTE:
aluat de foietaj
1 lingura gem (caise)
2 linguri apa
rahat
zahar pudra
PREPARARE:
Amestecam intr-o ceasca gemul cu apa, pana se omogenizeaza. Taiem aluatul patrate cu laturi de 7-8 cm, apoi taiem diagonalele dinspre varfuri spre centru, fara a ajunge in centrul patratului. Indoim colturile cate doua (unul, apoi pe al doilea il lasam liber, al treilea, samd) catre centru. Apasam usor cu degetul pe colturile unite, le ungem cu gemul dizolvat, apoi punem o bucatica de rahat.
Punem moristile in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 205°C timp de aproximativ 15 minute.
Le scoatem, le lasam sa se raceasca, apoi le pudram cu zahar si le servim!
Sa va fie de bine!
super reteta si atat de usor de facut-multumesc
Cu drag!
Simplu si delicios! Pupici
Multumesc!
Se prepara repede si se mananca la fel de repede..
Asa este!
Ce faine sunt!!!
Multumesc!
Mersi Cristina pentru ideea 🙂 Super bune !