fbpx

RETETE RECENTE

MORISTI CU RAHAT

August 7, 2013 | CATEGORIA

moristi-cu-rahat

INGREDIENTE:

aluat de foietaj
1 lingura gem (caise)
2 linguri apa
rahat
zahar pudra

PREPARARE:

Amestecam intr-o ceasca gemul cu apa, pana se omogenizeaza. Taiem aluatul patrate cu laturi de 7-8 cm, apoi taiem diagonalele dinspre varfuri spre centru, fara a ajunge in centrul patratului. Indoim colturile cate doua (unul, apoi pe al doilea il lasam liber, al treilea, samd) catre centru. Apasam usor cu degetul pe colturile unite, le ungem cu gemul dizolvat, apoi punem o bucatica de rahat.

moristi-cu-rahat-1

Punem moristile in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ 15 minute.
Le scoatem, le lasam sa se raceasca, apoi le pudram cu zahar si le servim!
Sa va fie de bine!

Comentarii

  • vali

    super reteta si atat de usor de facut-multumesc

    • diva in bucatarie

      Cu drag!

  • Simplu si delicios! Pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • Se prepara repede si se mananca la fel de repede..

    • divainbucatarie

      Asa este!

  • Ce faine sunt!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • Mersi Cristina pentru ideea 🙂 Super bune !

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *