Tarta cu piersici si fistic

31 iulie 2013Diva in Bucatarie

Tarta cu piersici si fistic. Tarta cu piersici si fistic. Reteta delicioasa de tarta cu piersici si fistic. Reteta desert de vara. Cum se face tarta cu persici si fistic?

Tarta cu piersici si fistic. Reteta delicioasa de tarta cu piersici si fistic. Reteta desert de vara. Cum se face tarta cu persici si fistic?

tarta-cu-piersici-si-fistic-5

Vara petrecerile se tin lant, asa ca Angelli a pregatit 3 sortimente potrivite anotimpului si a dat startul la o mega petrecere.

Nu era cazul sa ratez distractia asa ca am pregatit un desert rapid, ultra mega delicios pentru ca nu exista party fara ceva dulce, nu-i asa?

Ingrediente tarta cu piersici si fistic:
(pentru o forma de 11*35 cm)

1 foaie aluat foietaj 400g
50 g mascarpone
100 g crema de branza (ricotta)
40 g zahar pudra
1 galbenus
75 g martipan
200 g piersici (cantarite fara sambure)
20 g fistic

Mod de preparare tarta cu piersici si fistic:

Intindem foaia de aluat si o decupam dupa forma tavii. Punem aluatul in tava tapetata cu hartie de copt, apoi il intepam usor cu o furculita.

tarta-cu-piersici-si-fistic-1

Mixam mascarpone, ricotta, zaharul pudra si galbenusul de ou.

tarta-cu-piersici-si-fistic-2

Adaugam martipanul dat prin razatoare.

tarta-cu-piersici-si-fistic-3

Turnam compozitia in tarta, nivelam apoi punem felii de piersici si fistic taiat grosolan.

tarta-cu-piersici-si-fistic-4

Nu ne mai ramane decat sa o coacem in cuptorul preincalzit la 180°C in jur de 45-60 minute (in functie de cuptor).

O acoperim cu o folie de staniol dupa 30 de minute daca incepe sa se rumeneasca.

Chiar daca compozitia pare moale cand o scoatem din cuptor, ea se mai intareste in timp.

O vom lasa sa se raceasca pe un gratar apoi o putem portiona.

tarta-cu-piersici-si-fistic

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *