RETETE RECENTE

SALAU DE NIL PANE

July 29, 2013 | CATEGORIA

salau-de-nil-pane

Pestele pane este solutia perfecta de a pregati ceva rapid si bun pentru cina.
Cred ca toata lumea stie sa pregateasca peste pane. Insa cateva ingrediente fac diferenta…

INGREDIENTE:

1 bucata mare file salau de nil
1 ceasca faina
1 ou batut
1 cana pesmet
sare
piper
1/4 lingurita oregano
1 praf de usturoi granulat
sare
piper
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Spalam bine pestele apoi il uscam. Il condimentam cu sare, piper, oregano si usturoi granulat.

salau-de-nil-pane-1

Tavalim pestele prin faina, apoi il bagam in oul batut si in final il dam prin pesmet. Il prajim pe ambele parti, pana se rumeneste.

salau-de-nil-pane-2

Cand este rumenit il scoatem si il lasam pe un servet de bucatarie sa absoarba excesul de ulei.
Il servim imediat cu o salata, cu o garnitura de legume sau simplu, cu mujdei si mamaliga.

salau-de-nil-pane-01

Pofta buna!

Comentarii

  • Teo

    Arata foarte bine.

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • Uite ca eu nu puneam usturoi si oregano.. Voi incerca cu siguranta si asa.
    Pup

    • diva in bucatarie

      Te pup, Simona!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *