Mojito cu pepene rosu
Mojito cu pepene rosu. Intr-un blender pasam pepenele curatat de seminte, apoi il strecuram pentru a obtine doar sucul – nu avem nevoie de pulpa fructului.
INGREDIENTE:
(pentru 2 pahare)
1/2 mic pepene verde
cateva crengute de menta
2 linguri de zahar
1 lime – feliata
120 ml rom alb
cuburi de gheata
PREPARARE:
Intr-un blender pasam pepenele curatat de seminte, apoi il strecuram pentru a obtine doar sucul – nu avem nevoie de pulpa fructului.
Intr-un recipient amestecam frunze de menta, zaharul si feliile de lime. Zdrobim lamaia si menta cu o lingura de lemn. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si in final sucul de pepene. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de lime si servim imediat.
Noroc!
Aiii aiii ce fain este!
😉
Perfect ptr o zi calduroasa ca astea de sunt acum.. 🙂