Pulpe de pui cu sos gorgonzola
Pulpe de pui cu sos gorgonzola. Prajim pulpele de pui pana le rumenim frumos pe ambele parti, apoi le punem in cuptorul preincalzit la 100°C pentru a le mentine calde cat timp pregatim sosul.

INGREDIENTE:
2 pulpe de pui
 ulei pentru prajit
 sare
 piper
 20 g unt
 1 lingurita cu varf faina
 100 ml lapte
 60 g gorgonzola
PREPARARE:
Prajim pulpele de pui pana le rumenim frumos pe ambele parti, apoi le punem in cuptorul preincalzit la 100°C pentru a le mentine calde cat timp pregatim sosul.

Topim untul, apoi calim faina. Stingem cu lapte si fierbem amestecand continuu pana incepe sa se ingroase compozitia. Punem branza gorgonzola, amestecam si tinem pe foc pana se topeste aceasta.

Aranjam pulpele pe un platou, alaturi de garnitura dorita si punem sosul peste acestea.
 Servim imediat.

Pofta buna!




















Excelent sosul!
Multumesc, Teo!
Grozava mancarica ai facut Cristina draga!
😉
Cred ca e un deliciu!
Daaaa!
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!
O yea!!!!!!!!!