Trifle cu fructe
Trifle cu fructe. Mixam mascarpone cu zaharul pudra, apoi adaugam frisca batuta si omogenizam compozitia.

Un desert delicios in straturi de piscoturi, crema si fructe, original din Anglia, care te cucereste de la prima inghititura. Se face rapid, nu este nimic complicat asa ca putem sa ne rasfatam la orice ora cu un trifle cu fructe. Reteta aceasta am ales sa o inscriu la editia speciala a provocarii Dulce Romanie.
INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)
12 piscoturi
200 g mascarpone
50 g zahar pudra
200 g frisca batuta
3 tipuri de fructe in culori diferite
6 linguri lapte
1 lingura whiskey cream
PREPARARE:
Mixam mascarpone cu zaharul pudra, apoi adaugam frisca batuta si omogenizam compozitia.
Piscoturile le inmuiem putin in amestecul de lapte cu whiskey cream (doar cat le scufundam si le scoatem imediat). Asezam in pahare straturi alternative de piscoturi, fructe si crema, apoi dam la rece pentru 30 minute.
Dupa acest interval de timp aromele s-au imbinat, iar paharele aburite ne indeamna sa le servim.
Pofta buna!
Un paharel fur si eu!!!
Sigur…
Ce deliciu.Bravo..
TKS!
Ohhhh , chiar zilele trecute ma gandeam la un astfel de desert !! 😉 Arata extrem de bine !!
O duminica frumoasa!!
Multumesc la fel, draga mea!
Ce frumos arata, si culorile…sunt cele mai frumoase! 🙂
Multumesc, draga mea.
Frumusele foc paharele acestea!
Multumesc!
Am furat reteta!!! vreau s-o incerc si eu, e un desert minunat 🙂 Chiar eram in cautare de o reteta rapida, mi se facuse brusc dor de ceva dulce! :))
OK!!! Ai gasit ceva rapid si bun!