Imi place painea prajita cu untura si usturoi cand afara ninge si gerul viscoleste… Pana atunci o inlocuiesc cu pesto de sfecla rosie, pe care trebuie sa il incercati si voi, pentru ca este absolut minunat!
INGREDIENTE:
200 g sfecla rosie fierta
40 g parmezan ras
30 g nuci de pin
2 linguri ulei de măsline
piper
1 catel usturoi zdrobit
PREPARARE:
Punem toate ingredientele intr-un blender mic si le mixam pana obtinem o crema fina.
O pastram la frigider si o servim cu paine prajita sau cartofi copti.
Pofta buna!
Interesanta idee, iar culoarea e minunata!
Multumesc Poliana.
O reteta perfecta ! Gust, culoare, hrana, usor de pregatit !
Multumesc Mirela.
Are o culoare grozav de frumoasa.
Multumesc Mihaela.
Ce culoare frumoasa are !!! <3
Multumesc Adina!