fbpx

RETETE RECENTE

TARTINE CU BRANZA, SFECLA SI IAURT

August 28, 2012 | CATEGORIA

O gustare perfecta pentru o seara in care nu avem chef de lucruri complicate…

INGREDIENTE:

sfecla rosie fiarta sau coapta
crema de branza Philadelphia/ Almette
iaurt grecesc
1 catel usturoi zdrobit
1 praf de sare
patrunjel verde
felii de paine tip bagheta

PREPARARE:

Sfecla rosie, dupa ce a fost fiarta o lasam sa se raceasca, apoi o taiem cubulete. Iaurtul il amestecam cu usturoiul zdrobit, un praf de sare si patrunjel verde tocat.
Ungem feliile de paine cu crema de branza, aranjam cubuletele de sfecla apoi punem o lingurita de iaurt cu usturoi.

O gustare simpla dar gustoasa, in dulceata sfeclei se imbina perfect cu branza putin sarata.

Incercati si spuneti-mi daca nu am dreptate!

Va doresc pofta buna!

Comentarii

  • Asa este, sunt perfecte si pt o cina usoara, si pt micul dejun!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • Cred ca-i perfecta si pentru mine gustarea asta…azi nu am chef de lucruri complicate si ingredientele le am toate la indemana.
    Mersi.
    Pupic;-)

    • diva in bucatarie

      Angi, lucrurile simple sunt cele mai bune…

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *