Tartine cu branza, sfecla si iaurt

28 august 2012Diva in Bucatarie

Tartine cu branza, sfecla si iaurt. O gustare perfecta pentru o seara in care nu avem chef de lucruri complicate…

O gustare perfecta pentru o seara in care nu avem chef de lucruri complicate…

INGREDIENTE:

sfecla rosie fiarta sau coapta
crema de branza Philadelphia/ Almette
iaurt grecesc
1 catel usturoi zdrobit
1 praf de sare
patrunjel verde
felii de paine tip bagheta

PREPARARE:

Sfecla rosie, dupa ce a fost fiarta o lasam sa se raceasca, apoi o taiem cubulete. Iaurtul il amestecam cu usturoiul zdrobit, un praf de sare si patrunjel verde tocat.
Ungem feliile de paine cu crema de branza, aranjam cubuletele de sfecla apoi punem o lingurita de iaurt cu usturoi.

O gustare simpla dar gustoasa, in dulceata sfeclei se imbina perfect cu branza putin sarata.

Incercati si spuneti-mi daca nu am dreptate!

Va doresc pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *