Salata de naut
Salata de naut. Servim salata rece, sau la temperatuta camerei, decorand-o cu parmezan ras si patrunjel.
INGREDIENTE:
240 g naut (o conserva)
4-5 frunze salata verde
1/2 legatura patrunjel verde
2 linguri de ulei de masline
1 catel usturoi zdrobit
sucul de la 1 lamaie
2 linguri parmezan ras + 1/2 lingura pentru decor
sare
piper
PREPARARE:
Amestecam intr-un castron boabele de naut, salata rupta (taiata) asa cum ne place, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul zdrobit si sucul de lamaie. Condimentam cu sare si piper, in functie de gust, adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem castronul la frigider pentru 15-20 minute.
Servim salata rece, sau la temperatuta camerei, decorand-o cu parmezan ras si patrunjel.
Pofta buna!
Pana acum n-am mancat naut.. Nu stiu de ce am eu o reticenta la el..
daca iti place fasolea, nu ai probleme cu nautul…
Ador nãutul si salata ta!
Multumesc Ramona.
Ieri am papat si eu salata cu naut.Arata delicioasa!xoxo
Multumesc.
Super sanatos, si gustos. Imi place mult nautul, si-i sta bine in salatica ta! Pupici
Multumesc Poliana. Te pup