Salata de naut

26 iunie 2012Diva in Bucatarie

Salata de naut. Servim salata rece, sau la temperatuta camerei, decorand-o cu parmezan ras si patrunjel.

INGREDIENTE:

240 g naut (o conserva)
4-5 frunze salata verde
1/2 legatura patrunjel verde
2 linguri de ulei de masline
1 catel usturoi zdrobit
sucul de la 1 lamaie
2 linguri parmezan ras + 1/2 lingura pentru decor
sare
piper

PREPARARE:

Amestecam intr-un castron boabele de naut, salata rupta (taiata) asa cum ne place, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul zdrobit si sucul de lamaie. Condimentam cu sare si piper, in functie de gust, adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem castronul la frigider pentru 15-20 minute.

Servim salata rece, sau la temperatuta camerei, decorand-o cu parmezan ras si patrunjel.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *