RETETE RECENTE

BUDINCA DE PASTE CU TELEMEA

June 7, 2012 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

200 g paste
200 g telemea
100 g mozzarella rasa
1 lingura smantana
3 oua
unt pentru uns tava
2 linguri pesmet pentru tapetat tava
un varf de cutit de sare

PREPARARE:

Fierbem pastele in apa cu putina sare si o lingura de ulei, conform instructiunilor de pe pachet. Cat timp acestea se fierb amestecam branzeturile rase cu oua, smantana si un praf de sare.

Pastele fierte le scurgem de apa, le amestecam cu o lingurita de unt, apoi cu amestecul de branzeturi.

Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet punem pastele cu branza. Vom coace budinca in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute. Cand este coapta o scoatem din cuptor si putem servi. Mie imi place la fel de mult si rece.

Poate fi pastrata la frigider cateva zile.

Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *