Mango lassi
Mango lassi
Mango lassi, reteta savuroasa din bucataria indiana.
INGREDIENTE:
2 mango coapte
250 ml iaurt
100 ml lapte / apa
2-3 linguri zahar/miere, in fuctie de gusturi
sofran pentru decor
PREPARARE:
Curatam mango de coaja, apoi taiem fructele in cuburi sau felii. Pastram 1-2 felii pentru decor, apoi combinam toate ingredientele intr-un mixer sau blender, pana se omogenizeaza. Gustam si potrivim in fuctie de gust, mai mult lapte, pulpa de mango, sau indulcitorul pe care l-am ales. Il punem la frigider pentru 30 minute, apoi putem servi.
Inainte de a servi decoram paharele cu felite subtiri de mango si sofran.
Sa va fie de folos!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
Foarte bine arata!
Pupici
Multumesc Simona!
Asta mi-o place tare!!!!! Ce as mai savura un paharel 😉
Esti invitata mea!