Toast cu ciuperci si ou ochi
Toast cu ciuperci si ou ochi.
Mic dejun, cina sau pur si simplu o gustare, acest toast cu ciuperci si ou ochi o sa va incante papilele gustative. Va spun sincer ca eu l-am refacut 2 seri la rand, pentru mine au fost o cina perfecta.
INGREDIENTE:
100g unt
4 felii de paine
2 cepe medii sau 1 ceapa mare
2 catei de usturoi
150-200 g ciuperci champignon
125 g crema branza
cateva fire de tarhon
cateva fire de patrunjel proaspat tocat
sare
piper
piper
4 oua ochiuri
PREPARARE:
Topim untul intr-o tigaie mare , apoi calim ceapa tocata marunt, aproximativ 1-2 minute. Adaugam ciupercile si se calim la foc mediu timp de 6-8 minute. Amestecam crema de branza cu ierburile proaspat tocate, sare si piper.
Prajim feliile de paine, le ungem cu catelul de usturoi cat sunt fierbinti, apoi intindem crema de branza cu ierburi. Punem peste branza ciupercile calite, apoi cate un ou ochi pe fiecare felie de paine.
Sa aveti pofta!
Asta este idealul meu de mic-dejun!
Arata demential 🙂
Multumesc Andi.
Un mic dejun super delicios!!!Yummy!Pup!
Multumesc Licuta.
Simplu dar buuun ! Maine dimineata stiu unde voi servi micul dejun :d
Multumesc Violeta. Te astept cu drag.
Un mic dejun tare delicios! Arata de milioane!
Multumesc Raluca.
Si eu iubesc acest toast!
Cristina e minunat! Si marele avantaj ca se prepara foarte rapid.
OH, daaa!