Falafel cu naut din conserva
Falafel
INGREDIENTE:
400 g naut – din conserva
2 cepe mari tocate
4 catei de usturoi tocati
1 legatura mare patrunjel proaspat tocat
1 lingurita coriandru
1 lingurita chimen macinat
3 linguri faina
2-3 linguri de apa
sare
piper
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Amestecam nautul tocat cu usturoi, ceapa, coriandru, chimen, sare şi piper.
Adaugam faina, apoi mixam totul pana se omogenizeaza. In final adaugam cateva linguri de apa daca folosim naut din conserva, astfel incat sa obtinem o pasta consistenta, putin mai groasa, din care formam bile mici, cam de marimea unei mingi de ping pong. Le prajim in ulei incins bine, pana se rumenesc.
Servim imediat.
Pofta buna!
Sursa: http://falafel-recipes.blogspot.com/
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
Ce bine arata! cred ca sunt tare gustoase!
Multumesc Timea. Mie imi plac…
Wow, ce bine arata! Imi plac tare mult, mi-am dorit sa le incerc si eu acasa si am tot amanat 🙂 Sper sa le pregatesc in curand…mi-ai facut pofta 🙂
Multumesc Dana.
Nu am mancat , cred ca sunt grozave!! Pupic!
DAAA
Imi plac la nebunie aceste chiftelute, insa nu le-am facut niciodata in casa. Multumesc din suflet pentru reteta, am sa o incerc negresit!
Andra eu nu am avut rabdare sa fierb nautul, cred ca ies mult mai bune din naut fiert.
Tare gustoase! Unde gasesti chimen macinat?
Multumesc Raluca. Eu l-am macinat
Ador nãtul si chiftelutele tale!!!
Multumesc Ramona.
E super gustoasa aceasta reteta !! Nu imi vine sa cred cat de usoara si de buna este !! Multumesc, multumesc, multumesc pentru reteta !
Cu drag, Andreea!
Mi s-au desfacut de tot in tigaie. Ce am gresit, oare? A doua tura am bagat-o la cuptor, dar gustul e total diferit. Multumesc
nu a fost suficient de hidratat.