fbpx

RETETE RECENTE

CIUPERCI SOTE

December 7, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

1 kg ciuperci
2 cepe mari
100 g unt/margarina
3-4 linguri vin alb
sare
piper
1 legatura patrunjel

PREPARARE:

Ciupercile praospete, spalate si curatate de pamant, le spalam in mai multe ape, apoi le taiem felii. Topim untul si il incingem, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul.

Le lasam sa fiarba la foc moderat pana scade sucul lasat de acestea. Cand sunt sunt gata condimentam si presaram patrunjelul verde tocat marunt.

Pofta buna!

Comentarii

  • Preferatele mele, ce bine aratã:)

  • diva in bucatarie

    Multumesc Ramona!

  • si mie imi plac tare mult!!!!! arata demential!! te pup:*

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana!

  • Cred ca iti plac ciupercile la fel de mult ca mie!Delicioase!pupici!

  • Imi plac tare mult ciupercutele si ale tale arata tare bine!!!Pup!

  • tare bine arata!

  • diva in bucatarie

    Teo, sigur ca imi plac… mult!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Licuta! Te pup

  • diva in bucatarie

    Multumesc Alinutzika!

  • tot de ciupercute dau si la tine 😉 , le ador si nu m-as satura de ele nici daca as papa zilnic !!!

  • ramona florentina

    le-am pregatit asta seara. am adaugat la sfarsit putin usturoi pisat si au iesit delicioase.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *