Ciuperci sote
Ciuperci sote
Ingrediente:
1 kg ciuperci
2 cepe mari
100 g unt/100 ml ulei de masline
3 linguri vin alb
sare
piper
1 legatura patrunjel
Cum faci ciuperci sote:
Ciupercile proaspete, curatate de pamant, se taie in felii.
Topim untul si il incingem, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul. Cei care tin post folosesc ulei masline.
Le lasam sa prajeasca la foc mare pana scade sucul lasat de acestea.
Apoi scadem focul la moderat.
Cand sunt sunt gata condimentam si presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube
Preferatele mele, ce bine aratã:)
Multumesc Ramona!
si mie imi plac tare mult!!!!! arata demential!! te pup:*
Multumesc Dana!
Cred ca iti plac ciupercile la fel de mult ca mie!Delicioase!pupici!
Imi plac tare mult ciupercutele si ale tale arata tare bine!!!Pup!
tare bine arata!
Teo, sigur ca imi plac… mult!
Multumesc Licuta! Te pup
Multumesc Alinutzika!
tot de ciupercute dau si la tine 😉 , le ador si nu m-as satura de ele nici daca as papa zilnic !!!
le-am pregatit asta seara. am adaugat la sfarsit putin usturoi pisat si au iesit delicioase.
Foarte bune
Ciuperci de post cu UNT?!
exista / margarina/ulei pentru cei care tin post