Ciuperci sote

7 decembrie 2011Diva in Bucatarie

Ciuperci sote

Ingrediente:

1 kg ciuperci
2 cepe mari
100 g unt/100 ml ulei de masline
3 linguri vin alb
sare
piper
1 legatura patrunjel

Cum faci ciuperci sote:

Ciupercile proaspete, curatate de pamant, se taie in felii.

Topim untul si il incingem, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul. Cei care tin post folosesc ulei masline.

Le lasam sa prajeasca la foc mare pana scade sucul lasat de acestea.

Apoi scadem focul la moderat. 

Cand sunt sunt gata condimentam si presaram patrunjelul verde tocat marunt.

Pofta buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *