INGREDIENTE:
1 kg ciuperci
2 cepe mari
100 g unt/margarin / 100 ml ulei
3-4 linguri vin alb
sare
piper
1 legatura patrunjel
PREPARARE:
Ciupercile proaspete, spalate si curatate de pamant, le spalam in mai multe ape, apoi le taiem felii. Topim untul si il incingem, calim ceapa taiata pestisori, apoi adaugam ciupercile si vinul. Cei care tin post folosesc margarina sau ulei.
Le lasam sa fiarba la foc moderat pana scade sucul lasat de acestea. Cand sunt sunt gata condimentam si presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Pofta buna!
Comentarii
Preferatele mele, ce bine aratã:)
Multumesc Ramona!
si mie imi plac tare mult!!!!! arata demential!! te pup:*
Multumesc Dana!
Cred ca iti plac ciupercile la fel de mult ca mie!Delicioase!pupici!
Imi plac tare mult ciupercutele si ale tale arata tare bine!!!Pup!
tare bine arata!
Teo, sigur ca imi plac… mult!
Multumesc Licuta! Te pup
Multumesc Alinutzika!
tot de ciupercute dau si la tine 😉 , le ador si nu m-as satura de ele nici daca as papa zilnic !!!
le-am pregatit asta seara. am adaugat la sfarsit putin usturoi pisat si au iesit delicioase.
Foarte bune
Ciuperci de post cu UNT?!
exista / margarina/ulei pentru cei care tin post