Pui cacciatore
Pui cacciatore. Adaugam rosiile taiate cubulete. Acoperim cu un capac si totul va fierbe la foc mic inca 20-30 minute.

INGREDIENTE:
3-4 pulpe de pui
1 ceapa
2 morcovi mici
2 catei usturoi
3 tulpini de telina
1 crenguta de rozmarin
1 pahar de vin rosu (150ml)
400 g pulpa de rosii
sare
piper
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Incingem uleiul intr-o tigaie si prajim pulpele de pui pe ambele parti, aproximativ 10 minute, pana devin aurii. Adaugam ceapa tocata marunt, morcovul ras, usturoiul taiat cuburi si tulpinile de telina tocate.
Condimentam cu sare si piper, punem rozmarinul si lasam inca 5 minute sa se prajieasca. Turnam un pahar de vin rosu, amestecam si lasam pe foc pana se evapora (cu aproximatie inca 5 minute).
Adaugam rosiile taiate cubulete. Acoperim cu un capac si totul va fierbe la foc mic inca 20-30 minute.
Daca sosul scade prea mult, mai adaugam o ceasca de apa sau suc de rosii. Cand totul este gata, presaram o legatura de patrunjel verde tocata marunt si servim, avand alaturi o garnitura de piure de cartofi sau mamaliga.
Pofta buna!
sursa de inspiratie: aici
Cat de bine arata!!!!pup :*
Multumesc Dana! Te pup
o minune de pui !!!!
Multumesc Adina!
Tu esti neobosita , mereu faci ceva nou si bun . Week-end placut!
vai, dar bine mai arata!
Multumesc Dorina! weekend placut si tie!
Multumesc Andreea!
Combinatia de legume este foarte interesanta! Te pup, weekend placut
Multumesc Simona! weekend placut!
Numai bunatati ai facut de cand nu am mai fost la tine!Toate bune si frumos prentate!Pupici si we placut!
Multumesc Teo! Ti-am simtit lipsa… Te pup si weekend placut!
de ce nu pot lasa comment
Mirabela, ai comentariul aprobat…
Mirabela, comentariile tale au intrat in SPAM, din acest motiv nu le puteai vedea aici…
Foarte bun !!!😘
Multumesc!