Croque Monsieur

2 noiembrie 2011Diva in Bucatarie

Croque Monsieur

Un sandvici simplu, rapid si gustos. Cat timp acesta sta la cuptor avem timp sa ne pregatim cafeaua si pachetelul pentru birou sau scoala.

INGREDIENTE:

20-30 g unt
4 felii de paine
85 g cascaval ras (sau 3 felii cascaval)
2 felii sunca

PREPARARE:

Ungem feliile de paine cu unt pe cate o fata a fiecarei felii. Punem sunca pe o felie (taiem marginile daca depaseste felia de paine si le punem in mijlocul acesteia). Acoperim cu cascaval felii (sau ras), apoi punem deasupra a doua felie de paine. Punem sandviciul pe o farfurie termorezistenta si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20 minute, cate 10 pe fiecare parte. Cu 2 minute inainte sa le scoatem din cuptor, presaram cascaval ras peste felii si lasam sa se topeasca.

Daca ii punem un ou ochi deasupra vom avea Croque Madame!

Pofta buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *