MUSACA DE CARTOFI

October 26, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

700 g carne de porc
1 ceapa mare
2 oua
1 kg cartofi
200 ml ulei
50 ml vin alb
50 ml apa
verdeata – o legatura mica
1 lingurita de sare
1 praf de piper
1 ceasca suc de rosii
2-3 rosii mari

PREPARARE:

In primul rand tocam carnea. Adaugam verdeata si ceapa tocate marunt, oule, sare si piper dupa gust. Amestecam totul bine pana se omogenizeaza compozitia.Taiem cartofii felii rotunde si ii prajim putin.

Dupa ce au fost prajiti, punem un rand de cartofi, unul de carne, realizand alternativ cartofi si carne astfel incat sa obtinem doua randuri de carne si trei randuri de cartofi. Turnam vinul si apa peste straturile de musaca. Le acoperim cu suc de rosii si felii de rosii. Introducem vasul in cuptor la 180°C pentru 40-45 minute.

Servim musacaua calda cu putina smantana.

Pofta buna!

Comentarii

  • arata super super apetisant:D!

  • Da, frumos i-ai mai aranjat pe cartofeii aia!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Andreea!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Teo!

  • Preferata mea! Bine ca mi`ai amintit, n`am mai facut de mult.. Pup

  • diva in bucatarie

    Ma bucur ca iti place si tie! Pup

  • Rocsy Ciobanu

    Ce mult imi placeeeee!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Rocsy.

  • Flor

    Iar coincide meniul meu de azi cu postarea ta!! Ms de reteta!

    • diva in bucatarie

      😉 te pup!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Ana Maria!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *