Carnati in foietaj

3 septembrie 2011Diva in Bucatarie

Carnati in foietaj

 

carnati-in-foietaj-aperitive-foietaj

INGREDIENTE:
(Pentru 24 bucati)

4 carnati tip cabanos
1 foaie aluat foietaj
1 ou batut bine
seminte susan/mac

Mod de preparare carnati in foietaj :

Taiem carnatii in bucatele mai mici – daca se poate de marimi egale. Aluatul decongelat il taiem fasii, pe care le portionam astfel incat fiecare bucata de carnat sa poata fi invelita in aluat. Invelim carnatii in aluat si ungem cu ou imbinarea aluatului astfel incat sa se lipseasca si sa nu se desprinda cand ii coacem.

Punem rulourile intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ou batut folosind o pensula de bucatarie si prearam seminte de susan sau mac.
Coacem rulourile 10 de minute la 210°C, apoi 10 minute la 180°C, sau pana se rumenesc putin.

Pofta buna!

Multumesc, Ioana pentru poza!

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *