Carnati in foietaj
Carnati in foietaj
INGREDIENTE:
(Pentru 24 bucati)
4 carnati tip cabanos
1 foaie aluat foietaj
1 ou batut bine
seminte susan/mac
Mod de preparare carnati in foietaj :
Taiem carnatii in bucatele mai mici – daca se poate de marimi egale. Aluatul decongelat il taiem fasii, pe care le portionam astfel incat fiecare bucata de carnat sa poata fi invelita in aluat. Invelim carnatii in aluat si ungem cu ou imbinarea aluatului astfel incat sa se lipseasca si sa nu se desprinda cand ii coacem.
Punem rulourile intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ou batut folosind o pensula de bucatarie si prearam seminte de susan sau mac.
Coacem rulourile 10 de minute la 210°C, apoi 10 minute la 180°C, sau pana se rumenesc putin.
Pofta buna!
Multumesc, Ioana pentru poza!
Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.
Ce buni,imi place mult aluatul foietaj!pupici!
Super aperitiv, foarte usor de facut! Pup!
imi plac ! arata foarte bine 🙂
Am facut asa ceva cu un aluat obisnuit si sunt ff buni!Un aperitiv aratos si gustos!
Am sa fac si eu de sarbatori acest aperitiv , arata foarte bine pe platou si au un gust excelent! puup cu drag!
ce frumos arata , bravooo!!!
Multumesc Flory!
Multumesc dana! Te pup!
Multumesc Miremirc!
Multumesc Teo!
Multumesc Adela! Te pup cu drag si eu!
Multumesc Adina!
mm sunt deliciosi si eu ii fac foarte des !
Pupici si o saptamana minunata !
Multumesc Mimmi! O saptamana frumoasa si tie! Te pup
astia-s pigs in the blanket!! mm..yummy!
Suna f haios! cred ca fiul meu se va distra cand ii voi spune cum ii alinti tu…
Eu le spun carnaciori in scutece. Parca purcelusi e mai dragutz.
Casandra, asa le spune si fratele meu, insa ea am ales ceva sa fie sugestiv pentru toata lumea.
Am facut si eu o data dar am nimerit niste cabanosi foarte grasi si s-a imbibat si foietajul in grasime.
pacat…