Scrambled eggs – papara – jumari de ou
Scrambled eggs – papara – jumari de ou. Scrabled eggs sau papara cum ii spunem noi, reprezinta un mic dejun obisnuit, rapid, pe gustul multora…
Scrabled eggs sau papara cum ii spunem noi, reprezinta un mic dejun obisnuit, rapid, pe gustul multora…
INGREDIENTE:
2 linguri unt
5 oua mari
1 lingura smantana
1 felie cascaval taiata cubulete
sare
piper proaspat macinat
1-2 crengute patrunjel proaspat, tocat
PREPARARE:
Topim untul intr-o tigaie la foc mediu. Intr-un castron amestecam ouale cu smantana, cascavalul si patrunjelul tocat. Asezonam cu sare si piper si amestecam Odată ce untul s-a topit, turnam ouale in tigaie. Le prajim amestecand ocazional, pana cand ouale devin pufoase si ajung la consistenta care ne place. Se fac ata de usor, incat copilul meu de 7 ani a declarat ca data viitoare prepara el micul dejun.
Pofta buna va doresc!
Buna din nou! Cred ca abia acum mi`am dat seama ca esti din Ardeal… sau ma insel?! Soacra mea este ardeleanca si ea foloseste numele papara ptr ceea ce noi cei din sud ii spunem … omleta 🙂 Si ii iese mereu foarte buna!
Te pup
Nu draga mea, eu sunt din Bucuresti, dar sotul este din Brasov. Diferenta este ca omleta are aspectul unei clatite…
A, scuze 🙂 Eu sunt ploiesteanca, deci suntem vecine 🙂
Cam asa…
Mereu m-am intrebat ce gust au omletele din filmele americane, faimoasele scrambled eggs traduse „oua jumari” de catre cei care fac subtitrarile! Mister elucidat, multumesc Diva! O sa incerc si eu. 🙂
Astept impresiile dupa ce le faci… O seara frumoasa iti doresc!