Ceva simplu, rapid si delicios… Pana imi revin dupa vacanta superba, pregatesc un desert cu ce mai am prin gradina. In plus, aceasta reteta face parte din provocarea lunii Iunie „Dulce Romanie” lansata de Flory.
INGREDIENTE:
350-400 g zmeura
4 albusuri
200 g zahar
frunze de menta pentru decor
PREPARARE:
Mixam albusurile pana devin o spuma tare, apoi adaugam treptat zaharul si continuam sa mixam pana se dizolva zaharul. Adaugam 300 g zmeura zdrobita si continuam sa mixam pana se omogenizeaza compozitia.
Crema obtinuta va fi aromata si frumos parfumata. O servim imediat, sau o putem lasa la frigider 15 minute, avand grija sa decoram cu zmeura pastrata.
Pofta buna!
Comentarii
Cat de buna este!Am facut si eu cu capsune,am sa-ncerc si cu zmeura!pupici!
Ador spuma, mama ne facea dar de capsuni si acum ne pregateste cand ne asteapta cu ceva dulce.
ieri am facut-o si eu , dar am mai facut si paste si am postat pastele prima data :):) … e super spumica !!!
Multumesc Flory! incearca si de zmeura, este ff buna!
Adela incearca si de zemura, este minunata!
Draga Adina, eu abia am venit din vacanta, am facut ceva rapid cu fructe din gradina. Pup
Si uite asa ma bucur ca te-am „cunoscut” prin intermediul lui Flory ! minunata reteta !!! o prezentare de zile mari! o zi super!
Multumesc! O zi frumoasa si tie!
Savurez si eu o cupa!!!
O intrebare. Albușurile pot fi ,reci de la frigider ?
da, sigur, insa necongelate.