fbpx

RETETE RECENTE

CREMA (PATEU) DE MAZARE CU HREAN

June 24, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

300 g mazare fiarta – poate fi din conserva
cateva fire de cimbrisor
o ramurica rozmarin
6 linguri unt topit – poate fi inlocuit cu ulei masline 3-4 linguri
3 linguri crema de branza (Philadephia) – POATE FI INLOCUITA CU CREMA BIO DE OREZ
1 lingura hrean ras + hrean ras pentru decor
sare
piper

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam pana obtinem o pasta moale fina si omogena.

Asezonam cu sare si piper.
Putem servi imediat, decorand cu hrean ras.

Pofta buna!

Comentarii

  • interesanta combinatie.
    te pup.
    o zi frumoasa!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana! O zi frumoasa si tie iti doresc!

  • nu am facut niciodata asa ceva , dar avand in vedere ca sunt fan mazare … sigur mi-ar placea !!!

    • diva in bucatarie

      dupa gustul meu este foarte buna, sper sa iti placa si tie.

  • minunatã idee 🙂 bj

    • diva in bucatarie

      multumesc Ramona! O zi frumoasa iti doresc

  • interesanta reteta 🙂

    • diva in bucatarie

      Multumesc! Te pup

  • nainer emilia

    Arata minunat! Iar combinatia ingredientelor este de vis. Maine o fac si eu. Imi ploua in gura….

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *