Crema pate de mazare cu hrean

24 iunie 2011Diva in Bucatarie

Crema pate de mazare cu hrean

Crema pate de mazare cu hrean, reteta simpla si gustoasa

Ingrediente:

300 g mazare fiarta – poate fi din conserva
cateva fire de cimbrisor
o ramurica rozmarin
6 linguri unt topit – poate fi inlocuit cu ulei masline 3-4 linguri
3 linguri crema de branza (Philadephia) – POATE FI INLOCUITA CU CREMA BIO DE OREZ
1 lingura hrean ras + hrean ras pentru decor
sare
piper

Mod de preparare crema pate de mazare cu hrean:

Punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam pana obtinem o pasta moale fina si omogena.

Asezonam cu sare si piper.
Putem servi imediat, decorand cu hrean ras.

Pofta buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Arata minunat! Iar combinatia ingredientelor este de vis. Maine o fac si eu. Imi ploua in gura….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *