Crema (pateu) de mazare cu hrean

24 iunie 2011Diva in Bucatarie

Crema (pateu) de mazare cu hrean. 3 linguri crema de branza (Philadephia) – POATE FI INLOCUITA CU CREMA BIO DE OREZ

INGREDIENTE:

300 g mazare fiarta – poate fi din conserva
cateva fire de cimbrisor
o ramurica rozmarin
6 linguri unt topit – poate fi inlocuit cu ulei masline 3-4 linguri
3 linguri crema de branza (Philadephia) – POATE FI INLOCUITA CU CREMA BIO DE OREZ
1 lingura hrean ras + hrean ras pentru decor
sare
piper

PREPARARE:

Punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam pana obtinem o pasta moale fina si omogena.

Asezonam cu sare si piper.
Putem servi imediat, decorand cu hrean ras.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Arata minunat! Iar combinatia ingredientelor este de vis. Maine o fac si eu. Imi ploua in gura….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *