Paste cu ton sos de rosii si pesto

13 mai 2011Diva in Bucatarie

Paste cu ton sos de rosii si pesto

Paste cu ton, sos de rosii si pesto, reteta perfecta pentru cina

Pastele cu ton, rosii si pesto se prepara rapid si sunt gustoase. Putem folosi orice fel de paste si putem asezona cu parmezan ras.

INGREDIENTE:

250 grame paste
2 linguri unt
30 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
1 ceapa rosie mare
50 g capere
1 ceasca suc de rosii
60 g pesto de busuioc
200 grame ton in ulei

PREPARARE:

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura unt. Intre timp calim, ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam caperele, sosul de rosii sosul pesto si fierbem 5 minute amestecand continuu.

Cand pastele s-au fiert, le scurgem de apa si le amestecam cu 1 lingura de unt. Le impartim pe farfurii, punem sosul, apoi tonul, asezonam cu parmezan si servim.
Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe YouTube

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *