Paste cu ton sos de rosii si pesto
Paste cu ton sos de rosii si pesto
Paste cu ton, sos de rosii si pesto, reteta perfecta pentru cina
Pastele cu ton, rosii si pesto se prepara rapid si sunt gustoase. Putem folosi orice fel de paste si putem asezona cu parmezan ras.
INGREDIENTE:
250 grame paste
2 linguri unt
30 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
1 ceapa rosie mare
50 g capere
1 ceasca suc de rosii
60 g pesto de busuioc
200 grame ton in ulei
PREPARARE:
Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura unt. Intre timp calim, ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam caperele, sosul de rosii sosul pesto si fierbem 5 minute amestecand continuu.
Cand pastele s-au fiert, le scurgem de apa si le amestecam cu 1 lingura de unt. Le impartim pe farfurii, punem sosul, apoi tonul, asezonam cu parmezan si servim.
Pofta buna!
Va invit sa ma urmariti si pe YouTube