fbpx

RETETE RECENTE

OUA UMPLUTE CU SOMON AFUMAT

April 29, 2011 | CATEGORIA

Ouale umplute cu somon sunt preferatele mele. Sunt perfecte atat pentru mesele festive, dar si pentru un mic dejun in familie.

INGREDIENTE:

6 oua fierte de consistenta tare
100 g crema de branza Philadelphia
20 g unt
1/2 lingurita hrean ras
1 lingura maioneza
sare
piper proaspat macinat
100 g somon afumat
1/2 lingurita suc de lamaie
pentru decor icre rosii si marar

PREPARARE:

Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.

Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.

Daca v-au ramas multe oua fierte de la Paste puteti face cu ele o multime de aperitive: salata de oua, oua umplute in sos alb, oua umplute pe pat de maioneza, sau aceste oua umplute cu somon afumat.

Pofta buna!

Comentarii

  • Claudia

    Ador ouale umplute, o sa incerc si reteta ta 😉

    • diva in bucatarie

      Multumesc mult! Mie imi plac foarte mult…

  • delicioase !!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • manoliu liliana

    imi plac foarte mult,multumim pt reteta

    • divainbucatarie

      Cu drag

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *