RETETE RECENTE

COTLET DE BERBECUT CU VERDETURI LA CUPTOR

martie 28, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

cotlete de berbecut
patrunjel
cimbru
menta
sare
piper
3 catei de usturoi
ulei de masline
1 ceasca vin alb

PREPARARE:

Verdeturile le zdrobim in mojar impreuna cu un catel de usturoi, apoi le frecam cu sare si ulei de masline. Ungem cotlete de berbecut cu aceasta marinata, le punem intr-un vas cu capac, sau chiar o punga pe care o legam la gura si, le lasam minim 5 ore la frigider – eu le-am lasat o noapte la rece..

Punem cotlete marinate intr-un vas termorezistent. Le vom stropi cu ulei de masline si vin alb, saram si piperam, punem usturoi tocat, acoperim totul cu o folie de staniol si le dam la cuptor.

Le coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi scoatem staniolul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *