Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor
Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor. Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor, o reteta foarte simpla si usoara de friptura.
Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor, o reteta foarte simpla si usoara de friptura.
INGREDIENTE:
cotlete de berbecut
patrunjel
cimbru
menta
sare
piper
3 catei de usturoi
ulei de masline
1 ceasca vin alb
PREPARARE:
Verdeturile le zdrobim in mojar impreuna cu un catel de usturoi, apoi le frecam cu sare si ulei de masline.
Ungem cotlete de berbecut cu aceasta marinata, le punem intr-un vas cu capac, sau chiar o punga pe care o legam la gura si, le lasam minim 5 ore la frigider – eu le-am lasat o noapte la rece.
Punem cotlete marinate intr-un vas termorezistent.
Le vom stropi cu ulei de masline si vin alb, saram si piperam, punem usturoi tocat, acoperim totul cu o folie de staniol si le dam la cuptor.
Le coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi scoatem staniolul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pofta buna!
Ma gasesti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.