Bruschete caprese
Bruschete caprese. Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Punem putin pesto pe fiecare felie, decoram cu frunze de busuioc, apoi servim.
Pornind de la bruschetele de rosii putem adauga mozzarella si pesto si avem un topping delicios pentru aperitivele noastre. De ce le-am numit astfel? Pentru ca ma gandesc la Capri, insula care m-a fermecat cu peisajele si atmosfera linistita, cu mancarea simpla si delicioasa… Deja ma gandesc la vacanta!
INGREDIENTE:
4 felii de paine
1 catel de usturoi
2 rosii
50 g mozzarella
2 linguri ulei de masline
1/4 lingurita otet balsamic
1 lingurita pesto
4 frunze de busuioc
sare
piper
PREPARARE:
Punem feliile de paine la prajit. Cat timp acestea se rumenesc in toaster noi tocam rosiile si mozzarella. Le amestecam impreuna intr-un castron. Asezonam cu sare si piper, adaugam putin ulei de masline si otet balsamic, apoi le amestecam pentru a se intrepatrunde toate aromele. Luam feliile prajite, le frecam cu usturoi cat sunt calde, apoi le ungem cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule.
Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Punem putin pesto pe fiecare felie, decoram cu frunze de busuioc, apoi servim.
Pofta buna!
super arata! n-ar merge bagate si un pic la cuptor ? ca sa se lege ingredientele ma refer…ca am mai incercat sa fac si parca-mi cad cam rpd de pe felie
Da, este adevarat ca mai cad rosiile de pe paine. Daca le pui la cuptor nu mai e acelasi lucru… iese un toast caprese.
Nu suna rau.. 🙂 toast caprese! cred ca o sa incerc ambele variante
astept sa imi spui care ti-a placut!
Saru’mana pentru masa 🙂
Desi nu prea mananc eu mic-dejun, mi-ai facut pofta cu astea si le-am si executat 🙂
Andi nu e bine sa sari peste micul dejun!