RETETE RECENTE

HUMMUS CU SFECLA ROSIE

May 14, 2017 | CATEGORIA

Hummus cu sfecla rosie am pregatit impreuna cu colegii bloggeri la un worshop organizat de Panasonic in Polonia. Probabil ca era nevoie de o astfel de experienta pentru a ajunge in locurile in care au trait stramosii mei. Convingerea mea ca nimic nu este intamplator pe lumea asta, a fost demonstrata ca lucrurile chiar asa stau. Un concurs si un drum in orasul in care desi imi doream sa ajung de mult timp, niciodata planurile nu se potriveau cu dorintele… Pana la experienta Panasonic. 🙂 Si, experienta Panasonic continua acum cu testarea unui robot  de bucatarie foarte prietenos, cu 5 functii preprogramate, foarte multe accesorii si alte functii, versatil, sigur si simplu de utilizat.

Hummus cu sfecla rosie , o reteta simpla, incredibil de gustoasa in ciuda faptului ca are o culoare neobisnuita, dar foarte placuta.

Reteta acestui hummus cu sfecla rosie o aveam in plan de mult timp, dar s-a nimerit ca si aceasta sa fie pregatita de echipa noastra in cadrul workshopului. Iata cat de frumos a fost prezentat si atunci:

Va las sa descoperiti reteta si cat de usor o puteti pregati cu robotul Panasonic.

INGREDIENTE:

800 g naut fiert – 2 cutii naut conserva

1 lingurita sare

1 lingurita varfuita pasta tahini

sucul de la 1 lamaie mica

2 catei usturoi mari pisati

1 lingurita ulei masline

1 sfecla rosie coapta sau fiarta

Pentru decor:

ulei masline

seminte de rosie

patrunjel verde

PREPARARE:

Scurgem boabele de naut, dar nu aruncam zeama. Punem boabele in vasul robotului, adaugam 50 ml zeama din conserva, sare, ulei si lasam robotul sa paseze boabele pana obtinem o pasta fina. Adaugam suc de lamiae, usturoiul pisat si continuam sa pasam.

Adaugam suc de lamiae, pasta tahini, usturoiul pisat si continuam sa pasam. Nu este nevoie sa ridicam capacul, are orificiu prin care turnam toate acestea, dar eu am facut-o doar pentru poze.

La final punem si bucatile de sfecla rosie. Daca aceasta a fost fiarta, atunci va mai lasa lichid. Dar, daca folosim sfecla coapta este posibil sa mai adaugam lichid din conserva pentru o constistenta potrivita- nici prea moale, nici prea tare.

Eu sunt convinsa ca un astfel de robot ar bucura multe persoane ce isi doresc electrocasnice de calitate, asa ca retineti ideea daca aveti de gand sa achizitionati un astfel de produs.

Inchei cu o mica amintire 🙂

 

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *