Suc „brumarel”

15 ianuarie 2016Diva in Bucatarie

Suc „brumarel”. Taiem fructele in felii, eliminam semintele si cotoarele, apoi le stoarcem.

„Brumarel” este denumirea populara a lunii octombrie, luna din mijlocul toamnei, cand cade prima bruma. In aceasta luna se culeg ultimile fructe si legume, iar dulceata lor am pus-o in acest suc plin de sanatate.

Prunele, adevarat miracol pentru sanatate, au proprietati antioxidante, alunga oboseala si senzatia de stres, devin aliatul functiilor intestinale, stimuleaza memoria, au vitamina C, vitamina A, combat anemia, iar pigmentul lor rosiatic poate preveni anumite tipuri de cancer.

In combinatie cu perele si merele ce au un rol important pentru organism, caci pot scadea riscul de diabet tip 2, echilibrand nivelul de zahar din sange, sau pentru faptul ca  ajuta corpul sa lupte impotriva constipatiei, colesterolului, acneei, intaresc imunitatea si masa osoasa, obtinem cheia catre un organism sanatos.

Si pentru ca acest suc sa fie unul din cele mai benefice pentru organism adaugam sfecla rosie, ce ne aduce vitamina B, C, magneziu, fier, cupru, imbuntateste circulatia sangelui, creste imunitatea si este un foarte bun antioxidant.

Nu-i asa ca „Brumarel” v-a convins sa-l incercati? Sanatate intr-un simplu pahar cu suc, cu ingrediente la indemana oricui, ce ar trebui sa ne fie un prieten bun si sa il consumam cat mai des.

INGREDIENTE:

1 mar potrivit (180g)

1 para medie (180g)

100 g prune

100 g sfecla rosie

PREPARARE:

Taiem fructele in felii, eliminam semintele si cotoarele, apoi le stoarcem.

Simplu, rapid, bun si SANATOS! 🙂

Asadar, incepem cu un like, apoi ne pregatim un suc?

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *