Salata mimoza la pahar

12 februarie 2015Diva in Bucatarie

Salata mimoza la pahar. Salata mimoza la pahar. Salata aperitiv mimoza. Cum se face salata mimoza la pahar. Verrine mimoza.

Salata mimoza la pahar. Salata aperitiv mimoza. Cum se face salata mimoza la pahar. Verrine mimoza.

Pentru o seara speciala, chiar daca pregatim lucruri simple le oferim intr-o formula eleganta, astfel incat la final musafirii nostri sa ramana impresionati de ceea ce le oferim.

Salata mimoza servita in pahar (verrine) este modul deosebit de a servi o combinatie gustoasa de gusturi, texturi si culori. Iata de ce avem nevoie:

INGREDIENTE:

(pentru 4 portii)

150 g hering afumat

2 morcovi medii fierti

200-250 g sfecla rosie fiarta

1 ceapa rosie mica

8 linguri maioneza

2 oua fierte de consistenta tare.

1/2 legatura marar

sare

piper

Pentru decor:

icre rosii

marar

PREPARARE:

Tocam pestele in cuburi mici, apoi il amestecam cu ceapa si mararul tocate fin.

verrine-cu-salata-mimoza-1

Impartim pestele in 4 paharele mici speciale pentru servit aperitive. Tocam morcovii, sfecla in cuburi si le aranjam in straturi peste peste. Acoperim cu maioneza si netezim.

verrine-cu-salata-mimoza-2

Dam prin razatoarea mica albusurile si separat galbenusurile. Le asezam si pe acestea in straturi in fiecare paharel.

Decoram cu icre rosii si marar. Putem lasa verrine-le cu salata la frigider cateva ore inainte de le servi.

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Intr-adevar o salata …eleganta !Iti ia ochii !
    Cum sa nu o termini repede din pahar, cand e atat de aspectuoasa ?
    O minunatie de salata.
    Te tzuc draga Cristina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *