google plus pinterest twitter

ADS 1 code

SALATA MIMOZA LA PAHAR

12 Feb 2015

verrine-cu-salata-mimoza

Pentru o seara speciala, chiar daca pregatim lucruri simple le oferim intr-o formula eleganta, astfel incat la final musafirii nostri sa ramana impresionati de ceea ce le oferim.

Salata mimoza servita in pahar (verrine) este modul deosebit de a servi o combinatie gustoasa de gusturi, texturi si culori. Iata de ce avem nevoie:

INGREDIENTE:

(pentru 4 portii)

150 g hering afumat

2 morcovi medii fierti

200-250 g sfecla rosie fiarta

1 ceapa rosie mica

8 linguri maioneza

2 oua fierte de consistenta tare.

1/2 legatura marar

sare

piper

Pentru decor:

icre rosii

marar

PREPARARE:

Tocam pestele in cuburi mici, apoi il amestecam cu ceapa si mararul tocate fin.

verrine-cu-salata-mimoza-1

Impartim pestele in 4 paharele mici speciale pentru servit aperitive. Tocam morcovii, sfecla in cuburi si le aranjam in straturi peste peste. Acoperim cu maioneza si netezim.

verrine-cu-salata-mimoza-2

Dam prin razatoarea mica albusurile si separat galbenusurile. Le asezam si pe acestea in straturi in fiecare paharel.

Decoram cu icre rosii si marar. Putem lasa verrine-le cu salata la frigider cateva ore inainte de le servi.

Pofta buna!

 

3 Comentarii

  1. Sidy says:

    Intr-adevar o salata …eleganta !Iti ia ochii !
    Cum sa nu o termini repede din pahar, cand e atat de aspectuoasa ?
    O minunatie de salata.
    Te tzuc draga Cristina !

  2. elena says:

    Wow,ce bine arata!
    Un inceput de wekeend minunat!Pupicei!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner ADS 3 inner