google plus pinterest twitter

ADS 1 code

SNITELE DIN CIUPERCI PLEUROTUS

28 Jun 2012

INGREDIENTE:

500 g ciuperci pleurotus
3 oua
sare
piper
3 linguri lapte
80 g faina
1 lingurita amidon
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul.
Batem ouale cu un praf de sare si lapte, apoi adaugam faina si amidonul. In functie de marimea oualelor este posibil sa mai avem nevoie de faina, astfel incat aluatul sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite. Trecem ciupercile prin aluat si le prajim in uleiul bine incins.

Scoatem ciupercile pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim snitelul de ciuperci spluurots cald sau rece, cu o salata sau mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta!

Printeaza Printeaza
&description=Next%20stop%3A%20Pinterest" data-pin-do="buttonPin" data-pin-config="none" data-pin-color="white">snitele-pleurotus

8 Comentarii

  1. FLORY says:

    Buna idee,cred ca sunt delicioase !Pupici

    1. diva in bucatarie says:

      Flory sunt minunate!

  2. Bianca says:

    Si eu fac des si ne plac mult.
    Pupici

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Bianca.

  3. Licuta Marin says:

    Arata minunat snitelele cu ciupercute!!!Cu usturoi cred ca sunt un deliciu!Pup!

    1. diva in bucatarie says:

      Licuta sunt excelente cu usturoi… Te pup

  4. catkitchen says:

    Ador aceste snitele mai mult decat orice !!!! 😉

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Adina.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner