Sangria

30 decembrie 2010Diva in Bucatarie

Sangria. 2 mere curatate si taiate cuburi sau 2 piersici medii, decojite, fara samburi si taiate in bucati

Sangria este un delicios „punch” de vin cu fructe. De obicei, Sangria se face cu vin rosu, fructe proaspete, de sezon si un pic de apa sau suc de portocale. Este usor de facut, usor de baut si o bautura perfecta pentru petreceri, sau pentru o seara de vara. Eu personal o prefer si in perioada sarbatorilor de Craciun.

INGREDIENTE:

1 l vin rosu sec
1 lingură de zahar
sucul de la o portocala mare
1 portocala mare, taiata felii
2 mere curatate si taiate cuburi sau 2 piersici medii, decojite, fara samburi si taiate in bucati
1 ceasca apa minerala sau sifon

PREPARARE:

Combinam toate ingredientele, cu exceptia apei minerale, intr-un bol mare sau in vasul in care vom servi, amestecand bine. Bagam la frigider peste noapte.
Imediat inainte de servire, amestecam in bol apa minerala. Servim cu un polonic in pahare.

Noroc!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *