Paine cu gouda

24 octombrie 2010Diva in Bucatarie

Paine cu gouda. Paine cu gouda. reteta paine cu gouda. Paine cu gouda reteta. chec aperitiv cu gouda

Paine cu gouda

Draga Ioana, iti multumesc pentru aceasta reteta. Chiar este o paine buna si rapid de facut!

Mai multe retete de chec aperitiv:

  1. cu branza si iaurt
  2. cu mezel si masline

INGREDIENTE:

200 g faina
1 pachet praf de copt
1 varf cutit sare
200g branza rasa (Gouda, Emmentaler; in general cascaval)
250 ml lapte

PREPARARE:

Amestecam toate ingredientele (obtinem o masa mai lipicioasa) si le rasturnam intr-o forma de chec. Painea se coace in 25-30 minute la 190°C in cuptor electric – cu caldura de jos si de sus, sau pe programul de copt prajituri la 180°C in 40 de minute.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *