Paine cu gouda

24 octombrie 2010Diva in Bucatarie

Paine cu gouda

Paine cu gouda

Draga Ioana, iti multumesc pentru aceasta reteta. Chiar este o paine buna si rapid de facut!

Mai multe retete de chec aperitiv:

  1. cu branza si iaurt
  2. cu mezel si masline

INGREDIENTE:

200 g faina
1 pachet praf de copt
1 varf cutit sare
200g branza rasa (Gouda, Emmentaler; in general cascaval)
250 ml lapte

PREPARARE:

Amestecam toate ingredientele (obtinem o masa mai lipicioasa) si le rasturnam intr-o forma de chec. Painea se coace in 25-30 minute la 190°C in cuptor electric – cu caldura de jos si de sus, sau pe programul de copt prajituri la 180°C in 40 de minute.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *