Secretul brioselor delicioase – chese de calitate si ingredientele premium!

22 noiembrie 2024Diva in Bucatarie

Secretul brioselor delicioase

chese rotunde pentru briose snick ambalaje v

Secretul brioselor delicioase – chese de calitate si ingredientele premium!

Briosele sunt unele dintre cele mai populare tipuri de gustari sau deserturi – depinde cum sunt facute, dat fiind ca retete sunt si pentru variantele sarate si pentru cei care prefera briosele dulci. Sunt usor de facut, versatile si potrivite fie ca gustare, desert, in pachetelul de scoala al copilului. Practic, bune de servit sunt aproape oricand.

Pentru cei care isi doresc sa afle secretul brioselor, aceste randuri sunt de interes! Aflam ce rol au variantele dechese briose si care sunt ingredientele secrete care fac diferenta.

Briosele perfecte nu exista?

In toate etapele de preparare pot fi mici detalii care fac marile diferente. Prin urmare, briosele perfecte sunt, de fapt, rezultatul unor eforturi cumulate. Vorbim despre:

  • Ingredientele atent alese

Unii ar spune ca untul poate fi inlocuit cu grasime pura, de calitate. Ca folosirea laptelui face diferenta, intrucat acesta trebuie sa fie la temperatura camerei. Conteaza, de asemenea, ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei, pentru ca aluatul sa fie fraged.

Nu in cele din urma, modul in care le amestecam conteaza. Ingredientele umede, respectiv cele uscate vor fi amestecate separat si abia la final combinate intre ele.

  • Atentie la aluat

Amestecarea aluatului poate fi si ea relevanta pentru cei care tind spre perfectiune. Unii recomanda sa nu folosim mixerul in tot acest proces, ci doar spatula. Miscarile de jos in sus sunt importante.

Sa fie briosele atat de pretentioase?

Nici la capitolul coacere nu putem spune ca am scapat de indicatii. Coacerea trebuie sa fie realizata la temperatura constanta, asadar dupa ce ati inchis cuptorul, nu este bine sa il mai deschidem, nici pentru simpla verificare, pana cand nu expira timpul de coacere.

Ce rol poate sa aiba si prezentarea? Cand le vedem la vanzare in magazine sunt puse in lumina perfecta. Sunt prezentate wow si parca ceva mai bun nu am vazut pana la acel moment cand savuram din plin si cu maxima satisfactie prima muscatura din ele.

Ei bine, secretul, daca este vreo unul, consta si in prezentarea ca la carte. Conteaza prezentarea, dar si accesoriile folosite, cum sunt, spre exemplu, chese de hartie. Adica acele hartii speciale pentru aceste tipuri de produse, o hartie care aparent nu are ce sa schimbe in prezentarea unui astfel de desert. In fapt, ele au un farmec aparte. In magazinele de nisa sunt disponibile astfel de chese in tonuri de maro, de forma tulip. Cu alte cuvinte, merita incercate alte variante in afara de cele simple, standard, cu linia rijata. Se pare ca se adevereste zicala despre micile detalii care fac marile diferente!

Secretul absolut si o singura reteta care sa ne surprinda nu avem; dar cu siguranta pot fi imbunatatiri facute, avand in vedere amestecul de ingrediente, coacerea si servirea. Nu uitati ca mai presus de toate trebuie apreciata calitatea ingredientelor. In lumea in care putine din alimentele conventionale mai pastreaza valoarea nutritiva de care avem nevoie, nu trebuie sa uitam ca suntem in cautarea calitatii, nu doar a perfectiunii in prezentare.

Voi ce trucuri stiti pentru briosele perfecte?

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *