Zahăr mărgăritar și organizația umanitară concordia, împreună pentru a împlini visurile copiilor defavorizați 

20 mai 2022Diva in Bucatarie

Zahăr mărgăritar și organizația umanitară concordia, împreună pentru a împlini visurile copiilor defavorizați . Mai multe detalii despre acțiunile CONCORDIA aici: https://www.concordia.org.ro/.

Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară CONCORDIA, împreună pentru a împlini visurile copiilor defavorizați c

În 2019, 36% dintre copiii din România se aflau în pragul sărăciei sau al excluziunii sociale. 1 din 11 copii adoarme flămând, iar 3% nu au deloc parte de resursele necesare unei dezvoltări normale.

Privind această situație și conform obiectivelor sale de etică și sustenabilitate, Zahăr Mărgăritar s-a alăturat Organizației Umanitare CONCORDIA în această provocare, arătându-și angajamentul față de educație și demnitatea umană, recunoscând rolul important ale acestora.

Copilăria nu ar trebui să fie un vis

Ajutarea copiilor defavorizați a fost mereu o prioritate pentru CONCORDIA, care, de mai bine de 30 de ani îi sprijină pentru a avea o viață autonomă în toată plinătatea sa.

Cu o viziune umanistă care cuprinde toate culturile și religiile, CONCORDIA vizează tinerii din cele mai vulnerabile comunități și le oferă toate resursele de care aceștia au nevoie. Prin casele de tip familial, copiilor li se asigură cazare, hrană, condiții igienico-sanitare, asistență medicală, îngrijire permanentă și sprijin, pentru o integrare socială cât mai bună.

Un astfel de proiect este Casa Caroline, fondată în 1994, care găzduiește în permanență 8 copii care, din diferite motive sociale, nu pot sta alături de părinții lor. În cadrul casei, ei primesc educația și îngrijirea de care au nevoie pentru a se bucura de copilărie.

Mai multe detalii despre acțiunile CONCORDIA aici: https://www.concordia.org.ro/.

Campania „Faci gem și faci bine”

Pentru a sprijini cu adevărat tinerii defavorizați, Zahăr Mărgăritar a realizat de-a lungul timpului mai multe acțiuni caritabile. Acestea constituie doar începutul unei colaborări de succes cu Organizația Umanitară CONCORDIA.

Anul acesta, prin campania „Faci gem și faci bine”, Zahăr Mărgăritar susține financiar Organizația Umanitară CONCORDIA printr-un parteneriat ce are scopul de a le oferi celor aflați în dificultate o copilărie mai bună și o nouă șansă la o viață independentă.

Poți sprijini și tu această cauză cu orice pachet de Zahăr Mărgăritar gelifiant cumpărat.

În acest fel, copiii și familiile lor pot construi noi povești de viață și tu le poți împlini visurile.

Intră pe și află toate detaliile.

Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară CONCORDIA, împreună pentru a împlini visurile copiilor defavorizați 3

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *